Team

Kim Verheijen – Biemans

Ik ben Kim Verheijen – Biemans en ben geboren in Dongen. Ik ben getrouwd met Martijn Verheijen en hebben samen 1 zoon Glenn. Ik woon nog steeds in Dongen. Mijn hobby is voetballen. Ik voetbal bij voetbalvereniging DVVC in Dongen.

Na de middelbare school ben ik gestart als junior salarisadministrateur bij ABAB Accountants. Bij ABAB Accountants hebben ze mij de mogelijkheid gegeven om door te groeien tot teamleider. Ik ben 11.5 jaar teamleider geweest.
Daarna heb ik in de zomer van 2019 de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen als ZZP-er en heb ik mijzelf vanaf 1 november 2019 laten uitlenen aan andere salariskantoren en administratiekantoren. Hiervoor heb ik mijn eenmanszaak KVB Salarisadministratie opgericht.
Ik heb ondersteuning geboden met het salarispakket Loket en de collega’s die daar werken kunnen met alle vragen bij mij terecht. 1 voor 1 heb ik de medewerkers geholpen die daar werken en alle vragen samen afgerond om de medewerkers die daar in dienst zijn zelfstandiger te laten worden.

Ik ben nauwkeurig en vind het belangrijk dat de salarisadministratie goed en op de juiste manier verloopt. Ik heb zeker 14 jaar ervaring met het salarispakket Loket, waardoor je allerlei moeilijke werkzaamheden al bent tegen gekomen en dit weer kunt helpen bij andere kantoren om de salarisadministratie ook optimaal te benutten.

John Jorissen

Ik ben John Jorissen, woon in Klein-Zundert met mijn partner Patricia en heb samen met haar 4 kinderen. Ik heb ruim ervaring met salarisadministratie en advies opgedaan in mijn 31 jarige loopbaan bij ABAB Salaris en Personeelsdiensten waar ik werkzaam was als manager.

Na mijn 50e begon het zelfstandig ondernemerschap te trekken en op 1 april 2020 ben ik samen met Kim Verheijen-Biemans Kracht Salarisadministratie & Advies gestart.

Ik heb heel veel plezier in het klantencontact aan de keukentafel om samen de personeelsstrategie voor de toekomst af te stemmen of een lastige casus op te lossen. Op deze manier kunnen we maatwerk leveren als dat gewenst is.
Vooral maatwerkoplossingen voor tuinbouwbedrijven (aardbeien, champignons, boomkwekerij) en de cafétariaregelingen komen wekelijks voorbij in de werkweek. Daar spelen de specifieke problemen met de tijdelijke (buitenlandse) werknemers, huisvesting en zorgverzekering.
Van actief voetballer en wielrennen inmiddels meer passief hiermee bezig. Het ligt in de verwachting om dat weer op te pakken.

Bel John direct via: 06-36352197

 

Emilie van Dun-van Aert

Ik ben Emilie van Dun-van Aert en ben opgegroeid in Effen (Breda). Vroeger hadden mijn ouders een groentekwekerij, maar in de loop der jaren zijn ze overgegaan op zomerbloemen. Van huis uit heb ik al van klein af aan meegeholpen in de kwekerij. Samen met andere scholieren was dat een gezellige boel. Mijn interesse lag uiteindelijk toch meer bij het administratieve gedeelte, daarom ben ik me daar op gaan richten. Uiteindelijk ben ik eigenlijk bij toeval in de salarisadministratie terecht gekomen en daar heb ik nooit spijt van gehad. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen.

Sinds 2008 woon ik samen met mijn man en onze kinderen Jordy en Femke in Zundert. Daar hebben we het vooral heel erg druk met de hobby’s van de kinderen en natuurlijk met het jaarlijkse bloemencorso.

Bij ABAB Accountants heb ik al ongeveer 12 jaar samengewerkt met John en Kim. Het was voor mij daarom een eer dat ze mij vroegen om bij Kracht Salarisadministratie te komen werken. Het is gewoon heel erg fijn dat we precies weten wat we aan elkaar hebben. En met z’n drieën heeft alles omtrent salarisadministratie weinig geheimen meer voor ons.

Bel Emilie direct via: 06-19889196