Team

Kim Verheijen – Biemans

Ik ben Kim Verheijen – Biemans en ben geboren in Dongen. Ik ben getrouwd met Martijn Verheijen en hebben samen 1 zoon Glenn. Ik woon nog steeds in Dongen. Mijn hobby is voetballen. Ik voetbal bij voetbalvereniging DVVC in Dongen.

Na de middelbare school ben ik gestart als junior salarisadministrateur bij ABAB Accountants. Bij ABAB Accountants hebben ze mij de mogelijkheid gegeven om door te groeien tot teamleider. Ik ben 11.5 jaar teamleider geweest.
Daarna heb ik in de zomer van 2019 de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen als ZZP-er en heb ik mijzelf vanaf 1 november 2019 laten uitlenen aan andere salariskantoren en administratiekantoren. Hiervoor heb ik mijn eenmanszaak KVB Salarisadministratie opgericht.
Ik heb ondersteuning geboden met het salarispakket Loket en de collega’s die daar werken kunnen met alle vragen bij mij terecht. 1 voor 1 heb ik de medewerkers geholpen die daar werken en alle vragen samen afgerond om de medewerkers die daar in dienst zijn zelfstandiger te laten worden.

Ik ben nauwkeurig en vind het belangrijk dat de salarisadministratie goed en op de juiste manier verloopt. Ik heb zeker 14 jaar ervaring met het salarispakket Loket, waardoor je allerlei moeilijke werkzaamheden al bent tegen gekomen en dit weer kunt helpen bij andere kantoren om de salarisadministratie ook optimaal te benutten.

 

Maria van den Bergh

 

Hoi, Ik ben Maria van den Bergh, ik ben geboren in Breda, en ik ben hier nog steeds woonachtig, samen met mijn man en onze 2 kinderen, de hond en 2 katten.

Mijn hobbies zijn: Leuke dingen doen met mijn gezin en familie. Vooral samen naar pretparken en alle achtbanen afgaan vinden wij alle 4 erg leuk, op stap en uiteten met vriendinnen.
Verder ben ik sinds dit jaar begonnen met zwemmen en tennislessen.

In de periode 2006 tot 2020 heb ik al samengewerkt met John, Kim en Emilie.
Daarom vond ik het erg fijn dat ze me hebben gevraagd om per afgelopen 1 november het team te komen versterken.
We weten precies wat we aan elkaar hebben, omdat we al een aantal jaar erg goed hebben samengewerkt.

Ik verheug me erop om jullie salarisverwerking te leren kennen en jullie bij vraagstukken te helpen en te ondersteunen.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Bel Maria direct via: 062396 5093

 

 

John Jorissen

Ik ben John Jorissen, woon in Klein-Zundert met mijn partner Patricia en heb samen met haar 4 kinderen. Ik heb ruim ervaring met salarisadministratie en advies opgedaan in mijn 31 jarige loopbaan bij ABAB Salaris en Personeelsdiensten waar ik werkzaam was als manager.

Na mijn 50e begon het zelfstandig ondernemerschap te trekken en op 1 april 2020 ben ik samen met Kim Verheijen-Biemans Kracht Salarisadministratie & Advies gestart.

Ik heb heel veel plezier in het klantencontact aan de keukentafel om samen de personeelsstrategie voor de toekomst af te stemmen of een lastige casus op te lossen. Op deze manier kunnen we maatwerk leveren als dat gewenst is.
Vooral maatwerkoplossingen voor tuinbouwbedrijven (aardbeien, champignons, boomkwekerij) en de cafétariaregelingen komen wekelijks voorbij in de werkweek. Daar spelen de specifieke problemen met de tijdelijke (buitenlandse) werknemers, huisvesting en zorgverzekering.
Van actief voetballer en wielrennen inmiddels meer passief hiermee bezig. Het ligt in de verwachting om dat weer op te pakken.

Bel John direct via: 06-36352197

 

 

 

Mandy Biemans

Ik ben Mandy Biemans en woon samen met mijn partner en onze 3 kinderen in Dongen.

Buiten mijn werk om ben ik in mijn dagelijkse leven veel met de kinderen bezig o.a. met hun sport, voetballen en paardrijden.
Daarnaast voetbal ik zelf regelmatig op vrijdagavond met de 30+ competitie.
Met vrienden een hapje eten, borrelen en kletsen doe ik ook graag.

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij Kracht Salarisadministratie & Advies.
Daarvoor heb ik 15 jaar als leidinggevende in de detailhandel gewerkt. Personeelszaken (HR) trok steeds meer mijn aandacht. Toen de vacature salarisadministrateur bij Kracht Salarisadministratie & Advies voorbij kwam ging ik er pas echt over nadenken en werd ik tijdens een meeloop dag erg enthousiast.
In januari was ik dan ook gelijk gestart met de opleiding PDL. Met een intensieve begeleiding op de werkvloer door John en Kim had ik na een klein half jaar de opleiding afgerond.
Ongelofelijk wat er allemaal bij de salarisadministratie komt kijken. Er zit zoveel informatie achter de loonstrook.
Het advies dat je dagelijks aan de klanten mag geven vind ik het allerleukst.
Ik ben heel bij dat deze kans mij is geboden.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdagochtend.

Bel Mandy direct via: 06-58937114

Emilie van Dun-van Aert

Ik ben Emilie van Dun-van Aert en ben opgegroeid in Effen (Breda). Vroeger hadden mijn ouders een groentekwekerij, maar in de loop der jaren zijn ze overgegaan op zomerbloemen. Van huis uit heb ik al van klein af aan meegeholpen in de kwekerij. Samen met andere scholieren was dat een gezellige boel. Mijn interesse lag uiteindelijk toch meer bij het administratieve gedeelte, daarom ben ik me daar op gaan richten. Uiteindelijk ben ik eigenlijk bij toeval in de salarisadministratie terecht gekomen en daar heb ik nooit spijt van gehad. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen.

Sinds 2008 woon ik samen met mijn man en onze kinderen Jordy en Femke in Zundert. Daar hebben we het vooral heel erg druk met de hobby’s van de kinderen en natuurlijk met het jaarlijkse bloemencorso.

Bij ABAB Accountants heb ik al ongeveer 12 jaar samengewerkt met John en Kim. Het was voor mij daarom een eer dat ze mij vroegen om bij Kracht Salarisadministratie te komen werken. Het is gewoon heel erg fijn dat we precies weten wat we aan elkaar hebben. En met z’n drieën heeft alles omtrent salarisadministratie weinig geheimen meer voor ons.

Bel Emilie direct via: 06-19889196