Over ons

Kim Verheijen-Biemans en John Jorissen kennen elkaar van uit hun vorige werk bij ABAB Salaris en Personeelsdiensten al vele jaren.

Sinds 1 april 2020 zijn wij actief met Kracht Salarisadministratie en Advies. Inmiddels dus ruim 2 jaar bezig in de markt Salarisverwerking voor bedrijven en administratie- en accountantskantoren.

We hebben een mooi klantenbestand opgebouwd en ondertussen is op 1 december 2021 ons eerste personeelslid Emilie van Dun- van Aert in dienst getreden. Daar zijn we heel blij mee. Veel boekhoudpakketten kunnen gekoppeld worden aan ons salarispakket Loket, zodat de journaalpost na iedere salarisverwerking automatisch wordt ingelezen in het boekhoudpakket. Werkgevers hebben een eigen inlog voor het salarispakket, zodat de werkgever op ieder moment zijn of haar salarisadministratie kan bekijken en niet afhankelijk is van ons.

We verwerken inmiddels de salarisadministratie voor vele bedrijven in diverse branches.

Wij staan voor een snelle persoonlijke aanpak, betrokken, maatwerk, pro-actief, flexibel en servicegericht.

We werken samen met partners op juridisch vlak. Daarnaast werken we samen met diverse administratie- en accountantskantoren waarvoor wij de salarisadministratie verwerken en zij de financiële administratie.

Klik hier en maak kennis met ons hele team!